Čekáte zombie apokalypsu? Ulice začínají ovládat opičí gangy!

Každý den přicházejí nová zpřísnění a nařízení kvůli prevenci a zamezení šíření koronaviru SARS-CoV-2 ?. Na internetu, ale i ve městech ? už to vypadá, jako by každou chvíli měla vypuknout zombie apokalypsa a lidé jsou schovaní v domovech ?. V některých místech naší planety ? to však může mít efekt, který nikdo neočekával.

Nebojte zombie ? apokalypsa zatím nenastala a virus zesnulé neoživuje jako v sériích Resident Evil.

Ulice thajského ?? města Lopburi jsou nyní liduprázdné – právě kvůli obavám z šíření nákazy ☣️. Jistá úskalí ale nese to, že zde žijí opice ?, které si zvykly, že je davy turistů každý den krmí. Nyní jsou hlady a to se projevuje na jejich chování. ?

Pokud se ocitnete na ulici tohoto města s kouskem jídla, pak můžete okamžitě očekávat agresivní útoky těchto zvířat, která jsou vyhladovělá a pro jeden banán ? jsou schopny udělat opravdu cokoli. Místní tvrdí, že takovéto chování u opic ? nikdy nepozorovali ?. Nicméně je to zcela pochopitelné. Chtějí jen přežít a nyní se jim dostává minimum potravy.

Podobná situace se objevuje na území celého státu ??. Lze tedy očekávat, že zvířata, která budou mít nedostatek potravy se budou stále více uchylovat k útokům na obchody, sklady aj.

Zdroje k hlubšímu bádání

Planet of the apes! Hundreds of hungry monkeys swarm across Thai street as ‚rival gangs‘ fight over food after tourists who normally feed them stay away because of coronavirus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *