Chcete se připojit k těžbě pomocí svého mobilního telefonu? ? Přidejte se do našeho týmu vložením referenčního kódu: ScienceReveal a čtěte dále. O co, že to vlastně jde❓

Dnes už není moc lidí, kteří by nikdy neslyšeli o takzvaných kryptoměnách. ? Průkopníkem mezi nimi je bitcoin (BTC), který je pravděpodobně nejznámější a nejhodnotnější kryptoměnou. Při svém vzniku neměla žádnou hodnotu. Dnes je cena za 1 BTC přes 1 300 000 Kč a jeho hodnota dále dlouhodobě stoupá. ?‍?

Kryptoměny se od běžných měn liší zejména tím, že nejsou vázané na žádnou banku. Jsou takzvaně decentralizované. S tím ale souvisí i to, že jejich hodnota může se dne na den obrovsky vyrůst ?, ale také spadnout na nulu. ?‍? Nicméně kryptoměnu si nemusíte kupovat, ale lze ji i těžit tím, že necháte svou elektroniku zpracovávat výpočty pro danou měnu.

Dnes bychom vám ale rádi představili nový ? typ kryptoměny, který vyvinula Stanfordova univerzita ?‍? a má aktuálně kolem 15 milionů těžařů. Jedná se o kryptoměnu PÍ.

Na rozdíl od bitcoinu ji lze těžit bez velkých nároků na výkon a pro jeho těžbu byla vyvinuta speciální aplikace ?, kterou si stačí nainstalovat na mobil a můžete okamžitě začít těžit. ?‍♂️

Projekt je aktuálně ve stavu, kdy se nabírají těžaři, kteří mohou vytěžit kolem 5 až 7 PÍ denně. Nicméně rychlost těžení klesá ↘️ se vzrůstajícím počtem těžařů. ? Očekává se, že koncem roku se dostane počet na 100 milionů a tou dobou už bude těžba minimální. Je proto ideální chvíle začít co nejdříve. ⚠️

Když nyní začnete těžit, budou z vás milionáři❓ To nikdo neví. Je spousta kryptoměn, které se neuchytily a nemají téměř žádnou hodnotu. Na druhou stranu pro těžbu této měny nepotřebujete vkládat žádné investice, spotřebovaná data jsou minimální a baterii to tolik také nevyčerpá. Zkouška vás tedy nic nestojí a můžete maximálně získat.

Jen pro zajímavost. Před 11 lety si floridský programátor Laszlo Hanyecz koupil dvě pizzy za 10 000 bitcoinů. Dnes má toto množství kryptoměny hodnotu přes 13 miliard korun. Dnes Pí nemá žádnou hodnotu (obdobně jako tehdy bitcoin), jelikož není na burze a nelze jej nyní koupit. Autoři měny ji chtějí uvést na trh právě někdy v období mezi současností a dosažením 100 000 000 těžařů. ? Tedy pravděpodobně během tohoto roku.

Nyní je tak projekt pouze pro fanoušky čísla pí, kryptoměn, matematiky, zajímavých aplikací a příležitostí. Ale to byl ve své době i bitcoin nebo ethereum, na kterém dnes už bez vlastních investic nevyděláte.

⚠️ Chcete-li se se připojit, stačí si stáhnout aplikaci Pi z Google Play nebo App Store. Jako Invitation code využijte jméno „ScienceReveal“ a připojíte se tak do společného chatu s námi, kde budeme informovat i novinkách na této oblasti přímo v aplikaci. ⚠️

Další články k hlubšímu bádání

Kryptoměna Pi Network: nová digitální měna pro mobilní telefony

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *