Kam za pyramidami? Egypt je mainstream, vycestujte do Antarktidy!

Ufologové a nadšenci do konspiračních teorií mohou jásat! Na Antarktidě se nacházejí pyramidy! Najdete je cca 2000 km jižně od české polární stanice Masarykovy univerzity – Mendel. Vyhledat si je můžete i vy na Google Earth: souřadnice 79°58’39.2″S 81°57’32.2″W.

No, popravdě nás konspirátoři už předběhli a internetem se šíří zvěsti o mimozemském původu těchto staveb. Lidé by přede v takovém mrazu sami nebyli schopni postavit takto náročné struktury. No, paradoxně mají pravdu.

„Stavba“ opravdu není dílem člověka, ale ani dílem mimozemské civilizace. Jedná se o vrcholek hory trčící z obrovského ledovcového masivu. A kupodivu byl vytvořen přírodou. Ono totiž udělat tvar jehlan není zas až tak náročné ani z přírodního hlediska.

Ale to nám přeci vlády chtějí tvrdit! Tají nám existenci pyramid. No a proto již první geologické expedice před více než 100 lety veřejně pojmenovali pyramidální útvary na Antarktidě jako pyramidy. To aby utajení bylo do nejvěrnější. Navíc o nich napsali řadu veřejných zpráv, aby zůstaly co nejvíce utajeny před světem.

No, jak vidíme i tato konspirační teorie má spoustu děr, ale to přede nebrání lidem v jejich šíření. Stejně jako vám nebráníme my šířit tento příspěvek na vašich profilech či stories. A pokud se rozhodnete na dané místo vypravit vlastní expedici, vezměte mě prosím s sebou nebo mi alespoň pošlete pohled mimozemskou kurýrní službou.

Odkazy pro hlubší bádání

Google Earth

Pared-down landscapes in Antarctica

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *